Ge bort ett presentkort!

Okategoriserade

Patroner till gräddsifon

Att få till perfekt grädde har aldrig varit så enkelt som nu. Slipp få ont i armen av allt vispande och slipp göra pappersstrutar. Genom att använda en gräddsifon kan man med ett enda tryck få ut perfekt grädde. En gräddsifon är anpassad för att göra livet enklare samt spara tid då man slipper vispa ihop grädde. Med hjälp av grädde kan tårtor bli väldigt maffiga och en modern version av pappersstrutar är gräddsifon. Få till perfekt grädde utan att kladda ner hela köket.

Tillbehör och olika förpackningar
Det klassiska svaret ”att grädden är slut” kommer inte finnas längre efter inköpet av en gräddsifon. Man får dessutom en grädde som håller sig fluffigare under en längre tid. Tack vare de olika munstyckena kan man välja hur stor formen på grädden ska vara. Det som krävs till en gräddsifon är www.pgw.se/patroner-till-graddsifon-36-x-10-p.html vilket är drivgas. Denna säljs i förpackning som förvarar olika mängder patroner. Ifall man endast använder gräddsifonen ibland rekommenderas det att köpa ett 8-pack. Men det är alltid bra att ha lite extra hemma och då finns det ett 10-pack.

Färdig och förberedd
Gräddsifon passar lika bra till barnkalas som topping på den varma chokladen. Njut av att aldrig mer behöva vispa armen trött för lite grädde. Här kan man enkelt ställa in gräddsifonen i kylen tills nästa användning. När drivgasen tar slut är det bara fylla på med en ny patron som man har hemma då de köps i antingen 8- eller 10-pack. Det går alltid att

vara förberedd för oväntat besök eller andra oväntade situationer. Till exempel på efterfesten när det är dags för Hot Shots är färdigvispad grädde redan förberedd.