Ge bort ett presentkort!

Okategoriserade

Köp travers för att underlätta arbetet

Det finns vissa föremål som är för tunga för en människa att lyfta. Många industrier som jobbar med tunga lyft använder sig av travers just för att det både är säkert och effektivt. Det finns bland annat olika steg och hastigheter eller om du vill att den ska vara steglös. Du kan också välja mellan en balk eller två, samt normal-, låg-, sido- eller specialbyggda telfrar. Det finns många alternativ och modeller just för att du ska kunna det ditt företag och verksamhet behöver.

Krantillverkning av hög kvalité
Kranarna tillverkas i egen regi och kommer i kompletta montage. Med mer än 45 års erfarenhet av krantillverkning kan du lita på att alla kranar håller hög kvalité och kan hålla olika viktklasser. Kranen kan nämligen bära allt ifrån 800 kg upp till 80 000 kg. Den kan även gå till gränsläge i alla riktningar samt att det finns ett överlastningsskydd och du styr hela kranen med en kontroll.

Över 40 års erfarenhet
I över 40 års tid så har BOTAB tillverkat och levererat olika lasthanteringssystem till tunga industrier och verksamheter. Kranar som kan lyfta och transportera last på över 100 ton till kranar som endast klarar några kilos. Det är inte endast Sverige som varit i behov av kranar utan export har skett till världens alla hörn. För kontakt och beställning av kranar gäller nummer: +46 (0)152-211 20 och email: info@botab.se. Du hittar även personliga kontaktuppgifter till de anställda på hemsidan.