Ge bort ett presentkort!

Presentkort

Gratis och bra på samma gång!

Man skulle kunna säga att presentkort och giveaways är lite samma sak, då de båda är gratis och bra på samma gång. Presentkort och giveaways är båda sådana saker som gör att vi använder saker som vi kanske inte annars införskaffat på egen hand. Det är inte helt sällan man använder diverse giveaways helt naturligt i vardagen. Paraplyer, badbollar, pennor med mera är sådant som vi inte ens tänker på att det är reklam. Presentkort är superkul att få för de allra flesta då de är som gratis pengar på något sätt. Får man presentkort på affärer där man inte brukar handla blir det ännu roligare såklart!

Giveaways
På http://www.tsreklam.se/kategori/profilprodukter/giveaways/ finns massor av olika giveaways att välja mellan som du kan använda för ditt företag, din förening och dylikt. Det är endast du som sätter gränserna för fantasin! Använd de produkter som där tillhandahålls som utgångspunkt, och sedan är det bara att köra igång! Man måste inte anlita en reklambyrå för att få till det, utan man kan ofta fixa en bra reklam helt på egen hand inom företaget. Som sagt, utgå från vad som finns på http://www.tsreklam.se/kategori/profilprodukter/giveaways/ till en början. Känner ni att deras produkter fyller era behov så är det bara att starta samarbetet. Deras giveaways med ert tryck kommer att mottas lika glatt som ett presentkort!

Tänk själv!
För att få ut så mycket som möjligt av er reklam är det bra att tänka efter vad ert företag faktiskt tillhandahåller. Tillhandahåller ni städtjänster så är det ju smartare att trycka upp er logga på sådant som man förknippar med städning än att trycka upp det på ett paraply exempelvis. På samma sätt fungerar det med alla giveaways; likt ett presentkort så kan det öppna upp för nya kunder och kontakter. Pennor i all ära, men visst är det lite roligare att se sitt företagsnamn på något som är lite mer ovanligt?